Stein Eriksen Lodge, Park City, Utah

Stein Eriksen Lodge je hotel sa 5 zvezdica, smešten u malom turističkom gradu, Park Sitiju koji turisti posećuju tokom cele godine. Pozicije koje ovaj poslodavac nudi su Host/Hostess sa satnicama od $16.73 po satu rada plus bakšiš, Dishwasher – $20.00, Food and Beverage Assistant – $9.00 plus bakšiš ; Spa Attendant – $20.00, Housekeeping – $20.00 plus bakšiš.

Takođe, poslodavac obezbeđuje smeštaj po ceni od $200 nedeljno, ali studenti imaju opciju i da samipronađu smeštaj. Transport i obroci nisu obezbeđeni.

Iskustva studenata

Stein Eriksen Lodge je luksuzno odmaralište Park Citi nudi skijaški pristup do vrata i spa centar sa potpunom uslugom, fino ručavanje i otvoreni bazen.

Luksuzna kupatila, plišani ogrtači, papuče i besplatan bežični internet dostupni su u svim sobama. Odabrani apartmani imaju luksuzni privatni balkon sa privatnom hidromasažnom kadom i potpuno opremljenom kuhinjom od belog mermera i nerđajućeg čelika. Svaka elegantno uređena soba poseduje moderne potrepštine poput televizora s ravnim ekranom i priključne stanice za iPod.

Nakon dana na padinama odmarališta Deer Vallei, gosti mogu uživati u sauni, salonima za opuštanje i fitnes centru u Deer Vallei Stein Eriksen Lodge. U letnjim mesecima na raspolaganju je terasa za sunčanje sa plišanim ležaljkama. Na raspolaganju su usluge hemijskog čišćenja, recepcije i usluge čuvanja dece.

Restoran Glitretind poslužuje doručak, ručak i večeru u elegantnoj atmosferi. U ponudi su vinske večere koje vodi somelijer. Moguća je i usluga u sobi. Olimpijski park Utah udaljen je 12 milja. Butik prodavnice i kafei u glavnoj ulici udaljeni su 10 minuta hoda od doline Stein Eriksen Lodge Deer Vallei.

Scroll to Top