Ocean House & Weekapaug Inn, Watch Hill & Weekapaug, RI

Ovaj poslodavac zapošljava studente u dva hotela sa 4 (Weekapaug Inn) i 5 zvezdica (Ocean House). Pozicije koje se nude u ovim objektima su pozicije u restoranu (Server, Restaurant Host, Barback…), u kuhinji i sektoru smeštaja (Housekeeping). Satnice za pozicije u restoranu su: Server – $4.50 plus bakšiš, Food and Beverage Assistant – $5.50 plus bakšiš, Bartender – $7.00 plus bakšiš, Housekeeping – 12.50 plus bakšiš, Pool/Beach Attendant – $11.50 plus bakšiš i Host/Hostess – $12.50 plus bakšiš. U proseku se radi 40 sati nedeljno, a poslodavac obezbeđuje i smeštaj koji se plaća $100 nedeljno.

Spa u Ocean House-u je nagrađen sa 5 zvezdica po Forbes Travel Guide-u, dok je njihov Seasons restoran dobio 4 zvezdice. Usluge u hotelu se obavljaju na najvišem nivou. Seasons restoran nudi izvanredan meni, a kuvari restorana blisko sarađuju sa lokalnim farmama kako bi dobili najsvežiju hranu koja im omogućava da spremaju jela na osnovu onoga što je tog dana uzeto sa farme i jelovnike svakodnevno menjaju.

Ocean House je hotel sa 5 Diamond AAA i član je Relais & Chateaux. Ocean House se nalazi samo 8 km od Watch Hill, RI, tako da gosti hotela Weekapaug Inn mogu uživati u svim sadržajima u odmaralištu, uključujući pet restorana, privatnu plažu, jedrenje, spa i ostalo. The Watch Hill Inn je otvoren u leto 2014. godine. Smešten je u centru grada Watch Hill, Rhode Island.

Scroll to Top