Za 30 godina poslovanja, postali smo jedna od vodećih agencija u regionu za programe obrazovnog turizma. Ponosimo se činjenicom da smo u ovom delu Evrope, prvi započeli sa realizacijom programa Work & Travel USA.

Najnovije vesti

Pratite nas

Letnji kamp – Malta 2022

separator
Trajanje
Spusti dole

Letnji kamp – Malta 2022

per person

Kurs engleskog jezika u St. Julians – Malta

Grupni program (sa pratnjom) 12-21 god

Kurs engleskog jezika 2.nedelje (14. noćenja)

Malta – prelepo ostrvo u Mediteranskom moru, smeštena je između Sicilije i Severne Afrike. Sa suncem tokom cele godine i pejzažom Severne Afrike, idealno je mesto za učenje engleskog jezika bez obzira na godišnje doba. Klima je tipična mediteranska, blage zime i veoma topla leta. Studenti iz čitavog sveta kombinuju letovanje sa učenjem jezika. Malta ima različite kulture i najveću ulogu u istoriji od bilo kog ostrva. 1814. god. je postala Britanska kolonija, a nezavisnost je stekla 1964. god. Engleski jezik je oficijelni jezik Malte. Na ovom mediteranskom ostrvu moguće je pronaći sve: antičku istoriju, čisto more, uzbudljiv noćni život, trendi prodavnice.

St. Julian’s škola

St. Julian’s predivna velika škola u mirnom delu St. Julian’s-a. U okviru škole se nalazi smeštajni kompleks za učenike, restoran, diskoteka, biblioteka, soba za učenje, teren za odbojku kao i otvoreni bazen koji je omiljeno mesto za okupljanje mladih. Škola pored učenja pruža mladima mogućnost i za opuštanje i zabavu na jednom mestu.

Škola poseduje sve neophodne akreditacije, profesori imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i koriste video i audio metode učenja. Pored 23 učionice škola ima i 6 učionica na otvorenom.

Recepcija škole radi 24 časa dnevno 7 dana u nedelji dok nastava traje svakog dana od ponedeljka do petka od najranije 8h do najkasnije 16:30h.

Nastava

20 časova eng. jezika nedeljno (Standard Course). Čas u trajanju 45 min. Nastava se odvija od ponedeljka do petka uglavnom u prepodnevnim časovima. Max broj učenika u učionici je 12-15. Kurs je osmišljen tako da učenje jezika bude prilagođeno potrebama pojedinca i njegovom prethodnom znanju jezika i predstavlja idealnu kombinaciju učenja, zabave i odmora. Pre početka kursa obavezno je uraditi Placement test kako bi se proverilo znanje jezika i odredila grupa u kojoj će učenik biti raspoređen od nivoa Elementary A1 do Advanced C1. Udžbenici i ostali edukativni materijal neophodan za praćenje nastave može se dobiti na korišćenje uz malu doplatu (5-10 eur). Po završetku kursa svaki polaznik dobija odgovarajući sertifikat.

Smeštaj

Smeštaj je rezidencijalni (Residence – Club Village). Residence – Club Village se nalazi u okviru same škole i sobe su dvokrevetne, trokrevetne i višekrevetne sa zajedničkim kupatilom. Taksa za zaštitu životne okoline je obavezna za sve učenike starije od 18 god iznosi 5 EUR i placa se po dolasku u smeštaj.

Supervizija

Obezbeđena je tokom trajanja celog programa. Obučeno osoblje je na usluzi za sva pitanja, savete i pomoć a takođe su zaduženi i za vannastavne aktivnosti tokom čitavog boravka na programu. Po dolasku će svakom učesniku programa biti objašnjena pravila i regulacija škole i samog boravka.

Vannastavne aktivnosti

Nakon završetka nastave organizuju se razne sportske i društvene aktivnosti

 • žurka dobrodošlice,
 • diskoteka,
 • sportska takmičenja,
 • roštiljanje,
 • obilazak kulturno istorijskih znamenitosti i drugih zanimljivih mesta u gradu

Za ove aktivnosti zaduženi su animatori koji organizuju i rukovode programom, a u cilju druženja polaznika i usavršavanje engleskog jezika. Uz doplatu škola takođe organizuje i dodatne celodnevne ekskurzije i poludnevne aktivnosti.

Troškovi programa

Troškovi prijavljivanja: 10000 RSD
Cena programa EUR
Club Village / 5-7 kreveta 1877
Club Village / 3 kreveta 1943
Club Village / 2 kreveta 2031

 

2022. Datumi početka programa – Malta 2022
Jun Jul Avgust
19 26 3 10 17 24 31 7 14

Datumi polaska mogu biti subotom ili nedeljom, a pocetak nastave je ponedeljkom.

Cena programa uključuje

 • Kurs engleskog jezika – 20 časova / nedeljno (Standard course)
 • Placement test na pocetku kursa
 • Smeštaj u okviru Residence (Club Village) u sobi po izboru i ishrana na bazi punog pansiona
 • 1 celodnevnu ekskurziju i 8 poludnevnih aktivnosti (za min. 2 nedelje boravka)
 • Zdravstveno osiguranje
 • Superviziju 24/7
 • Aerodromski transferi u dolasku i odlasku.
 • Sertifikat o završenom kursu
 • Usluge pratioca grupe zaduženog za brigu i nadzor nad učesnicima programa

U cenu programa nije uracunata avio karta. Agencija Karavan travel, kao clanica IATA-e, obezbeđuje avio karte po najpovoljnijim cenama i uslovima.

Doplate
Jezičke radionice 65 EUR/nedeljno
Intenzivni kurs (30 časova nedeljno) 40 EUR/nedeljno

Napomena: Program je rađen na bazi od minimum 10 prijavljenih polaznika. Organizator (škola) zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika otkaže program.

Način prijavljivanja:

Citko popunjenu prijavu predati agenciji, zajedno sa kopijom prve stranice pasoša, fotografijom pasoškog formata i uplatom troškova prijavljivanja.

Način plaćanja:

 • 40% cene programa nakon dobijanja potvrde o rezervaciji mesta
 • 60% cene programa najkasnije 30 dana pre početka Programa.

Napomena:
Uplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti, prema srednjem kursu NBS, na dan uplate, prema instrukcijama agencije.
SRBIJA – Primalac: Karavan Travel d.o.o. Beograd, Brace Grim 20A; Svrha uplate: letnji kurs jezika; Račun br. 205-10122-83
BIH – Primalac: Karavan International, Aleja Svetog Save 59, Banja Luka; Svrha uplate: letnji kurs jezika; Račun br. 571-010-00002035-70

Odustajanje od učešća na programu:

 • U slučaju odustajanja od putovanja 20 i više dana, od dana utvrđenog kao početak programa, agencija zadržava 10% cene programa.
 • U slučaju odustajanja od putovanja u periodu 3-19 dana, pre datuma utvrđenog kao početak programa, agencija zadržava 50% cene programa.
 • U slučaju odustajanja od putovanja u roku kraćem od 2 dana, od datuma utvrđenog kao početak programa, agencija zadržava 90% cene programa.
 • U slučaju odustajanja nakon otpočinjanja putovanja, putnik nema pravo na refundaciju.
 • U slučaju ne dobijanja vize, troškovi programa se vraćaju u celosti, pod uslovom da se dostavi odbijenica za vizu, minimum 15 dana pre početka programa.
 • Troškovi prijavljivanja su bespovratni.

Opšti uslovi putovanja Karavan travel-a, čine sastavni deo ovog programa.

12 21+ Age
 • Odlazak
  Beograd / St. Julians - Malta

Tour Location

St. Julians

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money

Call Now Button