Malta – St. Julian's 2022 (21+ god.)

Individualni kursevi engleskog jezika za uzrast 21+

Malta – prelepo ostrvo u Mediteranskom moru, smeštena je između obale Sicilije i Severne Afrike. Sa suncem tokom cele godine i pejzažom Severne Afrike, idealno je mesto za učenje engleskog jezika bez obzira na godišnje doba.

Klima je tipična mediteranska, blage zime i veoma topla leta. Studenti iz čitavog sveta kombinuju letovanje sa učenjem jezika.

Malta je spoj različitih kultura i imala je najveću ulogu u istoriji od bilo kog ostrva. 1814.god. je postala Britanska kolonija, a nezavisnost je stekla 1964. god. Engleski jezik je oficijelni jezik Malte.

Na ovom mediteranskom ostrvu moguće je pronaći sve: antičku istoriju, čisto more, uzbudljiv noćni život, trendi prodavnice.

St. Julian’s je predivna velika škola u mirnom delu St.Julian’s-a. U okviru škole se nalazi smeštajni kompleks, restoran, diskoteka, biblioteka, citaonica, teren za odbojku kao i otvoreni bazen koji je omiljeno mesto za okupljanje mladih.

Škola je omiljeno mesto mladih jer pored učenja imaju mogućnost i za opuštanje i zabavu na jednom mestu. Škola poseduje sve neophodne akreditacije, profesori imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa studentima a koriste se i video i audio metode učenja.

Pored 23 učionice u školi ima i 6 učionica na otvorenom. Recepcija škole radi 24 časa dnevno 7 dana u nedelji dok nastava traje svakog dana od ponedeljka do petka od najranije 8h do najkasnije 16:30h.

20 časova eng.jezika nedeljno (Standard Course). Čas u trajanju 45 min. Nastava se odvija od ponedeljka do petka uglavnom u prepodnevnim časovima. Male grupe učenika maksimalno 10 polaznika. Kurs je osmišljen tako da učenje jezika bude prilagođeno potrebama pojedinca i njegovom prethodnom znanju jezika i predstavlja idealnu kombinaciju učenja, zabave i odmora.

Pre početka kursa obavezno je uraditi Placement test kako bi se proverilo znanje jezika i odredila grupa u kojoj će student biti raspoređen od nivoa Elementary A1 do Advanced C1. Udžbenici i ostali edukativni materijal neophodan za praćenje nastave mogu se dobiti na korišćenje uz doplatu 7.50 eur/ned.

Po završetku kursa svaki polaznik dobija odgovarajući sertifikat.

Može biti u apartmanu (Standard ili Comfort Apartment) ili Studio. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo. Razlika izmedju Standard i Comfort apartmana je u velicini sobe, kreveta, i vrsti namestaja.

Takodje Comfort apart-mani su klimatizovani za razliku od standardnih. Smestaj moze biti jednokrevetni ili dvokrevetni.

Standardni apartman se nalazi u okviru škole ili na 10-ak min. pešice. Comfort apartman se nalazi u okviru skole. Sve vrste smestaja su na bazi noćenja. Studio – smeštaj u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa zasebnim kupatilom i mini kuhinjom.

Taksa za zastitu zivotne okoline je obavezna i iznosi 5 EUR i placa se po dolasku u smestaj.

Moguće je uz doplatu prijaviti se na razne sportske i društvene aktivnosti kao i na poludnevne i celodnevne ekskurzije. Mladima na Malti je veoma atraktivan kurs ronjenja.

Cena programa za dve nedelje:

Dinarski deo 10.000 din + devizni deo (u zavisnosti od vrste smeštaja)

Standardni apartman (jednokrevetna soba) 1788 EUR
Standardni apartman (dvokrevetna soba) 1564 EUR

Komforni apartman (jednokreventa soba) 1998 EUR
Komforni apartman (dvokreventa soba) 1788 EUR 

Studio (jednokreventa soba) 2278 EUR
Studio (dvokrevetna soba) 1928 EUR

Datum početka programa:
23. jun, 30. jun, 7. jul, 14. jul, 21. jul, 28. jul, 4. avg, 11. avg, 18. avg, 25. avg, 1. sep, 8. sep, 15. sep 2024.
Pored ovih datuma kurs je moguće pohađati i tokom ostalih meseca u godini i to po nižoj (vansezonskoj) ceni.

Početak programa – 
nedeljom, početak nastave – ponedeljkom, završetak programa – subotom.

Doplata za extra noć je moguća ukoliko ima slobodnih mesta. Cena na upit u zavisnosti od vrste smeštaja. 

Cena programa uključuje:

 • Kurs engleskog jezika, 20 časova nedeljno (Standard Course)
 • Placement test na početku kursa
 • Smeštaj na bazi noćenja, sem porodičnog smestaja koji je na bazi polupansiona
 • Sertifikat po uspešno završenom kursu
 • Transfer od i do aerodroma na Malti (doplata važi za dolaske i odlaske u noćnim časovima)

Cena programa ne uključuje:

 • U cenu programa nije uračunata avio karta.

  Agencija Karavan je licencirana IATA agencija za prodaju avio-karata i nudi ih po najpovoljnijim cenama.

Čitko popunjenu prijavu predati agenciji, zajedno sa kopijom prve stranice pasoša, fotografijom pasoškog formata i uplatom dinarskog dela programa.

 • Po dobijanju potvrde od organizacije potrebno je uplatitii 20% od ukupne cene deviznog dela programa
 • Ostatak deviznog dela 80% potrebno je uplatiti najkasnije 30 dana pre početka programa kao i troškove avio-prevoza.
 • Sve uplate se vrše na Karavanov račun u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu NBS, na dan uplate Primalac: Karavan Travel; Svha uplate: kurs jezika; Račun br. 205-10122-83
 • U slučaju odustajanja od programa u roku dužem od 20 dana od utvrđenog datuma početka programa, agencija zadržava troškove prijave kao i 10% od ukupne cene programa
 • U slučaju odustajanja od programa u roku 3 do 19 dana od utvrđenog datuma pocetka programa, agencija zadržava troškove prijave i 50 % od ukupne cene programa
 • U slučaju odustajanja od programa 2 dana i kraće od utvrđenog datuma početka programa, agencija zadržava troškove prijave i 90% od ukupne cene programa
 • U slučaju odustajanja od programa pošto je isti započeo agencija zadržava troškove prijave i 100% od ukupne cene programa.

Opšti uslovi putovanja Karavan travel-a, čine sastavni deo ovog programa

Scroll to Top