Malta – St. Julians 2024

Individualni program (bez pratnje) 14-21 god.

Kurs engleskog jezika 2 nedelje (13 noćenja)

Malta – prelepo ostrvo u Mediteranskom moru, smeštena je između Sicilije i Severne Afrike. Sa suncem tokom cele godine i pejzažom Severne Afrike, idealno je mesto za učenje engleskog jezika bez obzira na godišnje doba.

Klima je tipična mediteranska, blage zime i veoma topla leta. Studenti iz čitavog sveta kombinuju letovanje sa učenjem jezika. Malta ima različite kulture i najveću ulogu u istoriji od bilo kog ostrva. 1814. god. je postala Britanska kolonija, a nezavisnost je stekla 1964. god. Engleski jezik je oficijelni jezik Malte.

Na ovom mediteranskom ostrvu moguće je pronaći sve: antičku istoriju, čisto more, uzbudljiv noćni život, trendi prodavnice.

St. Julian’s predivna velika škola u mirnom delu St. Julian’s-a. U okviru škole se nalazi smeštajni kompleks za učenike, restoran, diskoteka, biblioteka, soba za učenje, teren za odbojku kao i otvoreni bazen koji je omiljeno mesto za okupljanje mladih.

Škola pored učenja pruža mladima mogućnost i za opuštanje i zabavu na jednom mestu. Škola poseduje sve neophodne akreditacije, profesori imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i koriste video i audio metode učenja.

Pored 23 učionice škola ima i 6 učionica na otvorenom. Recepcija škole radi 24 časa dnevno 7 dana u nedelji dok nastava traje svakog dana od ponedeljka do petka od najranije 8h do najkasnije 16:30h.

20 časova eng. jezika nedeljno (Standard Course). Čas u trajanju 45 min. Nastava se odvija od ponedeljka do petka uglavnom u prepodnevnim časovima. Max broj učenika u učionici je 12-15.

Kurs je osmišljen tako da učenje jezika bude prilagođeno potrebama pojedinca i njegovom prethodnom znanju jezika i predstavlja idealnu kombinaciju učenja, zabave i odmora.

Pre početka kursa obavezno je uraditi Placement test kako bi se proverilo znanje jezika i odredila grupa u kojoj će učenik biti raspoređen od nivoa Elementary A1 do Advanced C1. Udžbenici i ostali edukativni materijal neophodan za praćenje nastave može se dobiti na korišćenje uz malu doplatu (5-10 eur).

Po završetku kursa svaki polaznik dobija odgovarajući sertifikat.

Club Village smeštaj se nalazi u okviru škole. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa zajedničkim kupatilom.

Residence smeštaj može biti u okviru škole ili u neposrednoj blizini.

Taksa za zaštitu životne okoline je obavezna za sve ucenike starije od 18 god iznosi 5 EUR i placa se po dolasku u smeštaj.

Obezbeđena je tokom trajanja celog programa. Obučeno osoblje je na usluzi za sva pitanja, savete i pomoć a takođe su zaduženi i za vannastavne aktivnosti tokom čitavog boravka na programu.

Po dolasku, svakom učesniku programa će biti objašnjena pravila i regulacija škole i samog boravka.

Nakon završetka nastave organizuju se razne sportske i društvene aktivnosti (žurka dobrodošlice, diskoteka, sportska takmičenja, roštiljanje, obilazak kulturno istorijskih znamenitosti i drugih zanimljivih mesta u gradu). Za ove aktivnosti zaduženi su animatori koji organizuju i rukovode programom, a u cilju druženja polaznika i usavršavanje engleskog jezika.

Uz doplatu škola takođe organizuje i dodatne celodnevne ekskurzije i poludnevne aktivnosti.

Cena programa za dve nedelje:

Dinarski deo 10.000 din + devizni deo (u zavisnosti od vrste smeštaja)

Club Village 3 krevetne sobe 1592 EUR
Club Village 2 krevetna soba 1672 EUR

Residence 3 krevetna soba 2130 eur (16+ god)
Residence 2 krevetna soba 2430 eur (16+god)

Doplata za extra noc je moguca ukoliko ima slobodnih mesta. Cena na upit u zavisnosti od vrste smestaja.

Datum pocetka programa:
23. jun, 30. jun, 7. jul, 14. jul, 21. jul, 28. jul, 4. avg, 11. avg, 18.  avg, 25. avg, 1. sep, 8. sep, 15. sep 2024
Početak programa – nedeljom, početak nastave – ponedeljkom, završetak programa – subotom.

Cena programa uključuje:

 • Kurs engleskog jezika, 20 časova nedeljno (Standard Course)
 • Placement test
 • Smeštaj i ishranu na bazi punog pansiona
 • Jednu celodnevnu ekskurziju i 8 poludnevnih aktivnosti
 • Superviziju 24/7 sa obučenim osobljem zaposlenim u okviru škole
 • Transfer od i do aerodroma na Malti MLA (doplata važi za dolaske i odlaske u noćnim časovima)
 • Sertifikat po uspešno završenom kursu

Cena programa ne uključuje:

 • U cenu programa nije uracunata avio-karta.

  Agencija Karavan je licencirana IATA agencija za prodaju avio-karata i nudi ih po najpovoljnijim cenama.-

Čitko popunjenu prijavu predati agenciji, zajedno sa kopijom prve stranice pasoša i uplatom dinarskog dela programa.

 • Po dobijanju potvrde od organizacije potrebno je uplatitii 20% od ukupne cene deviznog dela programa.
 • Ostatak deviznog dela 80% potrebno je uplatiti najkasnije 30 dana pre početka programa.

 • Sve uplate se vrše na Karavanov račun u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu NBS, na dan uplate

  SRBIJA – Primalac: Karavan Travel d.o.o. Beograd, Braće Grim 20A; Svrha uplate: letnji kurs jezika; Račun br. 205-10122-83
  BIH – Primalac: Karavan International, Aleja Svetog Save 59, Banja Luka; Svrha uplate: letnji kurs jezika; Račun br. 571-010-00002035-70

• U slučaju odustajanja od programa u roku dužem od 20 dana od utvrđenog datuma početka programa, agencija zadržava troškove prijave kao i 10% od ukupne cene programa
• U slučaju odustajanja od programa u roku 3 i 19 dana od utvrđenog datuma početka programa, agencija zadržava troškove prijave i 50% od ukupne cene programa
• U slucaju odustajanja od programa 2 dana i kraće od utvrđenog datuma početka programa, agencija zadržava troškove prijave i 90% od ukupne cene programa
• U slučaju odustajanja od programa pošto je isti započeo agencija zadržava troškove prijave i 100% od ukupne cene programa

Opšti uslovi putovanja Karavan travel-a, čine sastavni deo ovog programa

Scroll to Top