Letnji kamp – Malta 2023

Kurs engleskog jezika u St. Julians – Malta. Uzrast: 11-14 i 14-18 godina

Malta – prelepo ostrvo u Mediteranskom moru, smeštena je između Sicilije i Severne Afrike. Sa suncem tokom cele godine i pejzažom Severne Afrike, idealno je mesto za učenje engleskog jezika bez obzira na godišnje doba. Klima je tipična mediteranska, blage zime i veoma topla leta.

Studenti iz čitavog sveta kombinuju letovanje sa učenjem jezika. Malta ima različite kulture i najveću ulogu u istoriji od bilo kog ostrva. 1814. god. je postala Britanska kolonija, a nezavisnost je stekla 1964. god. Engleski jezik je oficijelni jezik Malte. Na ovom mediteranskom ostrvu moguće je pronaći sve: antičku istoriju, čisto more, uzbudljiv noćni život, trendi prodavnice.

St. Julian’s škola

St. Julian’s je predivna velika škola u mirnom delu St. Julian’s-a. U okviru škole se nalazi smeštajni kompleks za učenike, restoran, diskoteka, biblioteka, soba za učenje, teren za odbojku kao i otvoreni bazen koji je omiljeno mesto za okupljanje i druženje mladih. Škola pored učenja pruža mladima mogućnost i za opuštanje i zabavu na jednom mestu.

Škola poseduje sve neophodne akreditacije, profesori imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i koriste video i audio metode učenja. Pored 23 učionice škola ima i 6 učionica na otvorenom.

Recepcija škole radi 24 časa dnevno 7 dana u nedelji dok nastava traje svakog dana od ponedeljka do petka od najranije 8h do najkasnije 16:30h.

Nastava

Dvadeset časova eng. jezika nedeljno (Standard Course). Čas u trajanju 45 min. Nastava se odvija od ponedeljka do petka uglavnom u prepodnevnim časovima. Max broj učenika u učionici je 12-15.

Kurs je osmišljen tako da učenje jezika bude prilagođeno potrebama pojedinca i njegovom prethodnom znanju jezika i predstavlja idealnu kombinaciju učenja, zabave i odmora. Pre početka kursa obavezno je uraditi Placement test kako bi se proverilo znanje jezika i odredila grupa u kojoj će učenik biti raspoređen od nivoa Elementary A1 do Advanced C1.

Udžbenici i ostali edukativni materijal neophodan za praćenje nastave mogu se dobiti na korišćenje uz malu doplatu (5-10 eur).

Po završetku kursa svaki polaznik dobija odgovarajući sertifikat.

Smeštaj

Smeštaj je rezidencijalni (Residence – Club Village). Residence – Club Village se nalazi u okviru same škole i sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa zajedničkim kupatilom.

Plaćanje depozita je obavezno po dolasku i vraća se po završetku kursa, ukoliko nije pričinjena šteta. Takođe, taksa za zaštitu životne okoline je obavezna za sve učenike starije od 18 godina i plaća se po dolasku u smeštaj.

Supervizija

Obezbeđena je tokom trajanja celog programa. Obučeno osoblje je na usluzi za sva pitanja, savete i pomoć a takođe su zaduženi i za vannastavne aktivnosti tokom čitavog boravka na programu.

Po dolasku će svakom učesniku programa biti objašnjene procedure i pravila škole, kao i samog boravka. Takođe, grupa je pod nadzorom i vođe puta koji prati grupu od polaska sa beogradskog aerodroma do povratka u zemlju.

Vannastavne aktivnosti

Nakon završetka nastave organizuju se razne sportske i društvene aktivnosti

 • žurka dobrodošlice,
 • diskoteka,
 • sportska takmičenja,
 • roštiljanje,
 • obilazak kulturno istorijskih znamenitosti i drugih zanimljivih mesta u gradu

Za ove aktivnosti zaduženi su animatori koji organizuju i rukovode programom, a u cilju druženja polaznika i usavršavanje engleskog jezika.

Uz doplatu škola takođe organizuje i dodatne celodnevne ekskurzije i poludnevne aktivnosti.

Troškovi programa:

Troškovi prijavljivanja: 10.000,00 RSD
Cena programa: 2.250,00 EUR

Termini: 2-15. jul; 9-22. jul i 16–29. jul

Cena programa uključuje:

 • Kurs engleskog jezika – 20 časova / nedeljno (Standard course)
 • Placement test na početku kursa
 • Smeštaj u okviru Residence (Club Village) i ishrana na bazi punog pansiona
 • 1 celodnevna ekskurzije i 8 poludnevnih aktivnosti
 • Sportske i zabavne aktivnosti
 • Večernja druženja
 • Profesor-pedagog u pratnji grupe zadužen za brigu i nadzor nad učesnicima programa
 • Zdravstveno osiguranje
 • Supervizija i nadzor 24/7
 • Aerodromski transferi u dolasku i odlasku.
 • Sertifikat o završenom kursu

U cenu programa nije uračunata avio-karta. Agencija Karavan travel, kao članica IATA-e, obezbeđuje avio karte po najpovoljnijim cenama i uslovima.

Način prijavljivanja:

Čitko popunjenu prijavu predati agenciji, zajedno sa kopijom prve stranice pasoša, fotografijom pasoškog formata i uplatom troškova prijavljivanja.

Scroll to Top