Letnji kamp – Kipar 2023

Kurs engleskog jezika na Kipru – Limasol, 11-13 i 14-17 godina

Limasol je drugi po veličini grad na Kipru poznat po turizmu. Pored predivnih peščanih plaža i čistog mora ovaj grad od skoro ima i renoviranu modernu marinu sa mnoštvom restorana i kafića.

U starom delu grada nalazi se tvrđava koja ima pešačku stazu sa puno lokalnih malih i zanimljivih radnji. Duž mora se nalazi šetaliste koje je posebno posećeno u ranim večernjim satima. Tokom cele godine ovde se održavaju razni festivali i kulturni
dogadjaji.

Udaljenost Limasola od Larnake (glavnog grada) je 80 km.

Škola – English Sunny School

English Sunny School je prva internacionalna letnja škola na Kipru koja je osnovana 2000.godine. To je moderna škola koja se nalazi u Limasolu sa svetlim i  klimatizovanim učionicama.

U okviru škole se nalazi velika terasa gde učenici obično tokom pauze ručavaju. Nalazi se na 15-20 min pešice od smeštaja i oko 15 min hoda od plaže.

Nastava

Kurs obuhvata 20 časova engleskog jezika nedeljno (čas traje 50 min). Grupe su male od po max 15 učenika.

Po dolasku na program radi se Placement test i učenici se rasporedjuju po grupama u zavisnosti od godišta i znanja engleskog jezika. Nastava se odvija od ponedeljka do petka od 9h do 13h sa dva kraća odmora od po 15-20 min.

Po uspešno završenom kursu svaki učenik dobija Sertifikat.

Smeštaj

Smeštaj je u malom porodičnom hotelu sa 3*. Nalazi se u veoma bezbednom, lepom i mirnom delu Limasola.

U neposrednoj blizini je supermarket, pekara, restoran, kafeterija, apoteka i mali fudbalski teren. Sobe su klimatizovane, dvokrevetne sa kupatilom i terasom.

U okviru hotela nalazi se i veliki bazen kao i velika bašta sa ležaljkama i zelena površina za sport, zabavu i razne druge aktivnosti. Hotel ima besplatan wi-fi kojim je pokriven ceo kompleks.

Supervizija

Recepcija u hotelu radi 24/7 a pored hotelskog osoblja zaduženo je i osoblje kampa da brine i vodi računa o učesnicima programa kao i naš vođa puta koji prati grupu od polaska na beogradskom aerodromu do povratka u zemlju.

Po dolasku na program svakom učeniku ce biti objašnjena pravila ponašanja i kućni red škole.

Vannastavne aktivnosti

Program aktivnosti je osmisljen tako da omogući svakom učeniku da se opusti, uživa i da se kroz razne aktivnosti i zabavu upozna i druži sa ostalim učenicima programa iz raznih zemalja.

U ponudi su celodnevne i poludnevne ekskurzije koje imaju za cilj da upoznaju učesnike kampa sa kulturom,tradicijom i znamenitostima zemlje.

Troškovi programa:

Troškovi prijavljivanja: 10.000,00 RSD
Cena programa: 1.967,00 EUR

Termin: 9–23.jul 2023

Cena programa uključuje:

 • Kurs engleskog jezika 20 časova nedeljno (čas traje 50 min)
 • Placement test na početku kursa
 • Udzbenici i ostali materijal za praćenje nastave
 • Smeštaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama sa kupatilom
 • Ishrana na bazi punog pansiona
 • 2 celodnevne ekskurzije i 2 poludnevne ekskurzije
 • Sportske i zabavne aktivnosti svakog popodneva i večeri
 • Usluge pratioca grupe zaduženog za brigu i nadzor učenika od momenta polaska sa Beogradskog aerodroma do povratka u zemlju
 • Zdravstveno osiguranje
 • Supervizija i nadzor 24/7
 • Aerodromski transferi u dolasku i odlasku
 • Transfer do/od škole
 • Sertifikat o završenom kursu

U cenu programa nije uračunata avio-karta. Agencija Karavan travel, kao clanica IATA-e, obezbeđuje avio karte po najpovoljnijim cenama i uslovima.

Način prijavljivanja:

Čitko popunjenu prijavu predati agenciji, zajedno sa kopijom prve stranice pasoša, fotografijom pasoškog formata i uplatom troškova prijavljivanja.

Scroll to Top