Za 30 godina poslovanja, postali smo jedna od vodećih agencija u regionu za programe obrazovnog turizma. Ponosimo se činjenicom da smo u ovom delu Evrope, prvi započeli sa realizacijom programa Work & Travel USA.

Najnovije vesti

Pratite nas
Image Alt

Karavan Travel

Karavan paket Work and Travel 2023

KARAVAN PAKET ZA WORK & TRAVEL 2023

PLAĆANJE NAKON VIZIRANJA!

Do viziranja se uplaćuju samo troškovi prijavljivanja, prva rata u iznosu od 300 $ i SEVIS troškovi – 35 $. Ostatak do pune cene programa se uplaćuje tek nakon viziranja.

NAJVEĆA BAZA POSLOVA!

U našoj bazi poslodavaca iz SAD trenutno se nalaze 5355 poslodavaca na raznim lokacijama koji primaju studente na program Work & Travel USA 2023.

SIGURNOST I POVERENJE!

Postojimo 33 godine, prvi smo počeli sa realizacijom programa Work & Travel USA na Balkanu. Ovo nam je 27 Work & Travel sezona. Na program smo poslali 14073 studenata.

TRADICIJA I KVALITET

Sponzor programa je Organizacija InterExchange iz Njujorka, osnovana 1968, jedna je od vodećih američkih organizacije za programe kulturne razmene studenata. Sa Interexchange-om Karavan sarađuje od 1993. god.

ONLINE PRIJAVLJIVANJE

Za one koji ne mogu da svrate do nas, postoji mogućnost ONLINE konsultacija, prijavljivanja i intervjua, kao i plaćanja putem kartice ili računa u banci.

Leave a Reply

Call Now Button