Za 30 godina poslovanja, postali smo jedna od vodećih agencija u regionu za programe obrazovnog turizma. Ponosimo se činjenicom da smo u ovom delu Evrope, prvi započeli sa realizacijom programa Work & Travel USA.

Najnovije vesti

Pratite nas
Image Alt

Karavan Travel

Akcija Karavan paket

Detalji za akciju Karavan paket

KARAVAN PAKET ZA WORK & TRAVEL 2022:

PLAĆANJE NAKON VIZIRANJA!

Do viziranja se uplaćuju samo troškovi prijavljivanja, prva rata u iznosu od 300 $ i SEVIS troškovi – 35 $.
Ostatak do pune cene programa se uplaćuje tek nakon viziranja.

PRIJAVA BEZ RIZIKA!

Ukoliko program ne bude realizovan odlukom američke vlade usled produžetka pandemije COVID-19, učesniku programa će biti refundiran iznos uplaćen na ime cene programa.

NAJVEĆA BAZA POSLOVA!

U našoj bazi poslodavaca iz SAD trenutno se nalaze 4243 poslodavaca na raznim lokacijama koji primaju studente na program Work & Travel USA 2022

SIGURNOST I POVERENJE!

Postojimo 32 godine, prvi smo počeli sa realizacijom programa Work & Travel USA na Balkanu. Ovo nam je 26 Work & Travel sezona. Na program smo poslali 13759 studenata.

TRADICIJA I KVALITET

Sponzor programa je Organizacija InterExchange iz Njujorka, osnovana 1968, jedna je od vodećih američkih organizacije za programe kulturne razmene studenata. Sa Interexchange-om Karavan sarađuje od 1993. god.

ONLINE PRIJAVLJIVANJE

Za one kojima je zbog situacije sa pandemijom COVID-19 rizično ili za one kojima je komplikovano da dođu do nas, postoji mogućnost ONLINE konsultacija, prijavljivanja i intervjua, kao i plaćanja putem kartice ili računa u banci. bit.ly/work-and-travel-usa-2022.

PAKUJ SE, KREĆEMO!

Leave a Reply

Call Now Button