Za 30 godina poslovanja, postali smo jedna od vodećih agencija u regionu za programe obrazovnog turizma. Ponosimo se činjenicom da smo u ovom delu Evrope, prvi započeli sa realizacijom programa Work & Travel USA.

Najnovije vesti

Pratite nas

YMCA Blue Ridge Assembly, Asheville, NC

separator
Trajanje 3 meseca
Spusti dole

YMCA Blue Ridge Assembly, Asheville, NC

per person

Konferencijski centar lociran u blizini grada Ašvil, u Severnoj Karolini, svake godine okuplja veliki broj međunarodnih kompanija, ali i turista širom sveta. Pozicije koje ovaj poslodavac nudi su: Barista, Waitstaff, Guest Services, Lifeguards, Kitchen Help, Housekeeping and Groundskeeping. Satnice se krecu od 7.25$ do 8.25$ u zavisnosti od pozicije.

Takođe, ovaj poslodavac obezbeđuje smeštaj po ceni od 100$ nedeljno do 1. Avgusta (važi za sezonu 2018), a nakon toga po ceni od 50$.

Transport i obroci nisu uključeni.

YMCA Blue Ridge-a konferencijski centar je idealno mesto za školske izlete, kampove, teambuilding okupljanja, porodične izlete, itd.

YMCA Blue Ridge osnovan je pre više od 100 godina kao konferencijski centar i planinsko odmaralište, ali je vremenom postao i centar za obuku lidera.

Osoblje može da se pridruži izletima koji su organizovani u okviru centra, da obiđu Biltmore Estate i centar grada Asheville, a logorske vatre, filmovi, večeri u igrama, zabave na bazenu i rekreativni izleti u prirodi predstavljaju lep deo letnjeg radnog iskustva osoblja Blue Ridge-a.

 

3 meseca
18 - 28+ Age
 • Program
 • Odlazak
  Beograd, Srbija
 • Datum odlaska
  Jun
 • Datum povratka
  Septembar
 • Uključeno
  Smeštaj
 • Nije uključeno
  Obroci
  Transfer
  Uniforma

Tour Location

YMCA Blue Ridge Assembly, Asheville, NC

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money

Call Now Button