Za 30 godina poslovanja, postali smo jedna od vodećih agencija u regionu za programe obrazovnog turizma. Ponosimo se činjenicom da smo u ovom delu Evrope, prvi započeli sa realizacijom programa Work & Travel USA.

Najnovije vesti

Pratite nas

Stein Eriksen Lodge, Park City, Utah

separator
Trajanje 3 meseca
Spusti dole

Stein Eriksen Lodge, Park City, Utah

per person

Hotel sa 5 zvezdica, smešten u malom turističkom gradu, Park Sitiju koji turisti posećuju tokom cele godine. Pozicije koje ovaj poslodavac nudi su Server, Setup, and Busser sa satnicama od $6.00 do $7.27 plus bakšiš, Housekeeping sa satnicom $11.00 – $12.00.

Takođe, poslodavac obezbeđuje smeštaj po ceni od 450$ mesečno, ali studenti imaju opciju i da sami pronađu smeštaj. Transport i obroci nisu obezbeđeni.

Željko je radio u ovom gradu. Pogledaj njegovo iskustvo!

Stein Eriksen Lodge je luksuzno odmaralište Park Citi nudi skijaški pristup do vrata i spa centar sa potpunom uslugom, fino ručavanje i otvoreni bazen.

Spavaća kupelj, plišani ogrtači, papuče i besplatan bežični internet dostupni su u svim sobama. Odabrani apartmani imaju luksuzni privatni balkon sa privatnom hidromasažnom kadom i potpuno opremljenom kuhinjom od belog mermera od nehrđajućeg čelika u Stein Eriksen Lodge Deer Vallei. Svaka elegantno uređena soba poseduje moderne potrepštine poput televizora s ravnim ekranom i priključne stanice za iPod. Nakon dana na padinama odmarališta Deer Vallei, gosti mogu uživati u sauni, salonima za opuštanje i fitnes centrom u Deer Vallei Stein Eriksen Lodge. U letnjim mesecima na raspolaganju je terasa za sunčanje sa plišanim ležaljkama. Na raspolaganju su usluge hemijskog čišćenja, recepcije i usluge čuvanja dece. Restoran Glitretind poslužuje doručak, ručak i večeru u elegantnom restoranu inspirisanom u loži. U ponudi su vinske večere koje vodi sommeliers. Pogodna je i usluga u sobi. Olimpijski park Utah udaljen je 12 milja. Butik prodavnice i kafei glavne ulice udaljeni su 10 minuta hoda od doline Stein Eriksen Lodge Deer Vallei.

3 meseca
18 - 28+ Age
 • Program
 • Odlazak
  Beograd, Srbija
 • Datum odlaska
  Maj/Jun
 • Datum povratka
  Avgust/Septembar
 • Dress Code
  Da
 • Uključeno
  Smeštaj
  Uniforma
 • Nije uključeno
  Obroci
  Transfer

Tour Location

Utah

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money

Call Now Button