Za 30 godina poslovanja, postali smo jedna od vodećih agencija u regionu za programe obrazovnog turizma. Ponosimo se činjenicom da smo u ovom delu Evrope, prvi započeli sa realizacijom programa Work & Travel USA.

Najnovije vesti

Pratite nas

ŠPANIJA – Barselona 2022 (14-21god)

separator
Trajanje
Spusti dole

ŠPANIJA – Barselona 2022 (14-21god)

per person

Grupni program bez pratnje 14 – 21 god.

Kurs španskog jezika

Barselona – jedan od najlepših evropskih gradova. Nalazi se na obali Mediterana sa bajkovitim ulicama u kojima je originalni pečat ostavio čuveni arhitekta Antoni Gaudi sa svojim remek delima od parka Guell do čuvene katedrale Sagrada Familija. Jedno od najprometnijih mesta Barselone je sigurno šetalište Las Ramblas na čijem kraju se nalazi statua Kolumba okrenuta ka pučini mora. Predivna klima, mnoštvo kafića i restorana i veliki broj umetnika iz celog sveta koji na svakom ćošku Barselone pokazuju svoja umeća.

Škola

Nalazi se u samom centru Barselone blizu katedrale, šetališta Las Ramblas kao i plaže. Pored učenja i upoznavanja kulturnih znamenitosti u blizini odmah „iza ćoška“ nalaze se galerije, butici, tapas barovi, itd. Škola je modernog izgleda sa 7 klimatizovanih učionica. U sklopu škole nalazi se i zajednička prostorija za okupljanje mladih radi odmora i opuštanja ili pak izrade domaćih zadataka. Pored toga nalazi se i učionica sa kompjuterima gde se besplatno može koristiti internet kao i literatura na španskom jeziku.

Nastava

20 časova španskog jezika nedeljno (Standard Course). Čas u trajanju 45 min. Nastava se odvija od ponedeljka do petka uglavnom u prepodnevnim časovima. Max broj učenika u grupi za nastavu je između 12-15. Kurs je osmišljen tako da učenje jezika bude prilagođeno potrebama pojedinca i njegovom prethodnom znanju jezika i predstavlja idealnu kombinaciju učenja, zabave i odmora. Pre početka kursa obavezno je uraditi Placement test kako bi se proverilo znanje jezika i odredila grupa u kojoj će učenik biti raspoređen od nivoa Elementary A1 do Advanced C1. Udžbenici i ostali edukativni materijal neophodan za praćenje nastave može se dobiti na korišćenje uz malu doplatu. Po završetku kursa svaki polaznik dobija odgovarajući sertifikat.

Smeštaj

Studentski smeštaj se nalazi na 15ak min udaljenosti od škole. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa zajedničkim kupatilom, kuhinjom i terasom. U sklopu Residence smeštaja nalazi se recepcija 24 hrs kao i sala za ručavanje.

Supervizija

Obezbeđena je tokom trajanja celog programa. Obučeno osoblje je na usluzi za sva pitanja, savete i pomoć a takođe su zaduženi i za vannastavne aktivnosti tokom čitavog boravka na programu. Po dolasku će svakom učesniku programa biti objašnjena pravila i regulacija škole i samog boravka.

Vannastavne aktivnosti

Nakon završetka nastave organizuju se razne sportske i društvene aktivnosti (žurka dobrodošlice, diskoteka, sportska takmičenja, roštiljanje, obilazak kulturno istorijskih znamenitost i drugih zanimljivih mesta u gradu). Za ove aktivnosti zaduženi su animatori koji organizuju i rukovode programom, a u cilju druženja polaznika i usavršavanje španskog jezika. Uz doplatu škola takođe organizuje i dodatne celodnevne ekskurzije i poludnevne aktivnosti.

Troškovi programa:

Troškovi prijavljivanja: 10000 RSD

CENA PROGRAMA EUR EUR EUR
Sezona A

Porodični smeštaj / 2 kreveta

2 nedelje 3 nedelje Dodatna nedelja
1095 1605 510
Sezona B

Porodični smeštaj / 2 kreveta

2 nedelje 3 nedelje Dodatna nedelja
1125 1650 525
Sezona C

Porodični smeštaj / 2 kreveta

Porodični smeštaj / 1 kreveta

2 nedelje 3 nedelje Dodatna nedelja
1155 1695 540
1365 2010 645

 

2022. Datumi polazaka – Barselona
Jul Avgust
3 10 17 24 31 7 14
Sezona C

Cena programa uključuje

 • Kurs španskog jezika – 20 časova / nedeljno (Standard course)
 • Placement test na pocetku kursa
 • Smeštaj i ishranu na bazi punog pansiona (lanč paket)
 • 1 celodnevnu ekskurziju i 8 poludnevnih aktivnosti (za min. 2 nedelje boravka)
 • Superviziju 24/7
 • Aerodromski transferi od i do aerodroma u Barseloni (BCN) u dolasku i povratku u periodu 9-19h
 • Sertifikat o završenom kursu

 

Dodatni troškovi
Međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji) 1 EUR (Standard); 1,25 EUR (Covid pokriće)/po danu
Avio karta Na upit*
*Agencija Karavan travel, kao članica IATA-e, obezbeđuje avio karte po najpovoljnijim cenama i uslovima

 

Doplate za smeštaj/po danu Sezona A Sezona B Sezona C
Homestay / 2-3 kreveta 58€ 58€ 61€
Residence / 2-3 kreveta 82€

 

Doplate
Intenzivni kurs (30 časova nedeljno) 50 EUR/nedeljno
Fun Pack – dodatne aktivnosti 70 EUR/nedeljno

 

Doplate za vanredni transfer
Aerodrom U dolasku U povratku nepraćeno dete (1 pravac)
Barcelona El Prat (BCN) 35 € 35 € 150 €

Način prijavljivanja:

Čitko popunjenu prijavu predati agenciji, zajedno sa kopijom prve stranice pasoša, fotografijom pasoškog formata i uplatom troškova prijavljivanja.

Način plaćanja:

 • 40% cene programa nakon dobijanja potvrde o rezervaciji mesta
 • 60% cene programa najkasnije 30 dana pre početka Programa.

Napomena:

Uplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti, prema srednjem kursu NBS, na dan uplate, prema instrukcijama agencije.

SRBIJA – Primalac: Karavan Travel d.o.o. Beograd, Braće Grim 20A; Svrha uplate: letnji kurs jezika; Račun br. 205-10122-83

BIH – Primalac: Karavan International, Aleja Svetog Save 59, Banja Luka; Svrha uplate: letnji kurs  jezika; Račun br. 571-010-00002035-70

Odustajanje od učešća na programu:

 • U slučaju odustajanja od putovanja 20 i više dana, od dana utvrđenog kao početak programa, agencija zadržava 10% cene programa.
 • U slučaju odustajanja od putovanja u periodu 3-19 dana, pre datuma utvrđenog kao početak programa, agencija zadržava 50% cene programa.
 • U slučaju odustajanja od putovanja u roku kraćem od 2 dana, od datuma utvrđenog kao početak programa, agencija zadržava 90% cene programa.
 • U slučaju odustajanja nakon otpočinjanja putovanja, putnik nema pravo na refundaciju.
 • U slučaju ne dobijanja vize, troškovi programa se vraćaju u celosti, pod uslovom da se dostavi odbijenica za vizu, minimum 15 dana pre početka programa.
 • Troškovi prijavljivanja, troškovi garantnog pisma, brze pošte i viziranja su bespovratni.

Opšti uslovi putovanja Karavan travel-a, cine sastavni deo ovog programa.

14-21+ Age
 • Odlazak
  Beograd / Barselona - Španija

Tour Location

Barselona

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money

Call Now Button