Za 30 godina poslovanja, postali smo jedna od vodećih agencija u regionu za programe obrazovnog turizma. Ponosimo se činjenicom da smo u ovom delu Evrope, prvi započeli sa realizacijom programa Work & Travel USA.

Najnovije vesti

Pratite nas

SAD – Njujork – dve nedelje (14-21god)

separator
Trajanje 2 nedelje
Spusti dole

SAD – Njujork – dve nedelje (14-21god)

per person

SAD – Njujork 2019

Individualni program (bez pratnje) 14-21 god

Kurs engleskog jezika 2.nedelje (13 noćenja)

New York – najveći grad u SAD-u i veoma atraktivan sa milionskim brojem turista tokom godine. Grad koji nikada ne spava. Nalazi se na istočnoj obali Amerike i pored Atlantskog okeana leži i na reci Hadson.. Grad prepoznatljiv po mnogo čemu: Empire State Building, Central park, pozorišta na Broadway-u, čuveni Time Square, Wall Street, Statue of Liberty, itd. New York je važan svetski komercijalni, finansijski i kulturni centar. Idealno je mesto za nezaboravno učenje jezika i druženje sa mladima iz celog sveta.

Škola

Nalazi se na odličnoj lokaciji u Bateru Parku sa pogledom na Kip Slobode. Škola okuplja đake iz raznih zemalja i različitih kultura. Na nekoliko koraka od škole nalazi se Wall Street kao i Memorijalni centar 9/11. Zgrada škole je inače prvi oblakoder sagrađen u NY i na njegovom 6.spratu  nalazi se 6 učionica gde se održava nastava u grupama od max 15 đaka.  Najviše ima učenika uzrasta 16 god. U okviru škole se nalazi i recepcija, prostorija za druženje i učenje. U lobiju zgrade može se popiti kafa ili pojesti sendvič. U blizini se nalaze i biblioteka koju učenici mogu koristiti.  Udaljenost škole od centra grada je 30 min pešice ili 15 min metroom.

Nastava

20 časova engleskog jezika nedeljno (Standard Course). Čas u trajanju 45 min. Nastava se odvija od ponedeljka do petka uglavnom u prepodnevnim časovima. Kurs je osmišljen tako da učenje jezika bude prilagođeno potrebama pojedinca i njegovom prethodnom znanju jezika i predstavlja idealnu kombinaciju učenja, zabave i odmora. Pre početka kursa obavezno je uraditi Placement test kako bi se proverilo znanje jezika i odredila grupa u kojoj će učenik biti raspoređen od nivoa Elementary A1 do Advanced C1. Udžbenici i ostali edukativni  material neophodan za praćenje nastave može se dobiti na korišćenje uz malu doplatu. Po završetku kursa svaki polaznik dobija odgovarajući sertifikat.

Smeštaj

Studentski smeštaj (Residence) je u dvokrevetnim sobama i do škole se ide pešice. Nalazi se veoma blizu zgrade UN i Grand Central Terminala.

Cena

Cena programa za dve nedelje:  8000 din + 2755 USD

Datum početka programa: 23. jun, 30. jun, 7. jul, 14. jul, 21. jul, 28. jul, 4. avg, 11.avg, 18.avg 2019 (13.nocenja)

Doplata za extra noć je moguća ukoliko ima slobodnih mesta. Cena na upit u zavisnosti od vrste smeštaja

Početak programa – nedeljom

Početak nastave – ponedeljkom

Završetak programa – subotom

U cenu programa su uključene sledeće usluge:

 • Kurs jezika 20 časova nedeljno (Standard Course)
 • Placement test
 • Residence smeštaj   dvokrevetnoj sobi na bazi punog pansiona
 • Jedna celodnevna ekskurzija i 8 poludnevnih aktivnosti
 • Zdravstveno osiguranje tokom trajanja programa
 • Pomoc oko popunjavanja aplikacije za vizu i zakazivanje termina u ambasadi
 • Supervizija 24/7 sa obučenim osobljem zaposleno u okviru škole
 • Transfer od i do aerodroma u New York-u JFK ili LGA u periodu između 9-19h
 • Sertifikat po uspešno završenom kursu
2 nedelje
14 - 21+ Age
 • Odlazak
  Beograd / SAD – Njujork

Tour Location

Њујорк

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money

Call Now Button