Za 30 godina poslovanja, postali smo jedna od vodećih agencija u regionu za programe obrazovnog turizma. Ponosimo se činjenicom da smo u ovom delu Evrope, prvi započeli sa realizacijom programa Work & Travel USA.

Najnovije vesti

Pratite nas

Ocean House & Weekapaug Inn, Watch Hill & Weekapaug, RI

separator
Trajanje 3 meseca
Spusti dole

Ocean House & Weekapaug Inn, Watch Hill & Weekapaug, RI

per person

Ovaj poslodavac zapošljava studente u dva hotela sa 4 (Weekapaug Inn) i 5 zvezdica (Ocean House). Pozicije koje se nude u ovim objektima su pozicije u restoranu (Server, Restaurant Host, Barback…), u kuhinji i sektoru smeštaja (Housekeeping).

Satnice za pozicije u restoranu su $5.50 plus bakšiš, u kuhinji 13$ plus bakšiš, i housekeeping 10$ plus bakšiš. U proseku se radi 40 sati nedeljno, a poslodavac obezbeđuje i smeštaj koji se plaća 100$ nedeljno.

Spa u Ocean House-u je nagrađen sa 5 zvezdica po Forbes Travel Guide-u, dok je njihov Seasons restoran dobio 4 zvezdice.

Usluge u hotelu se obavljaju na najvišem nivou. Seasons restoran nudi izvanredan meni, a kuvari restorana blisko sarađuju sa lokalnim farmama kako bi dobili najsvežiju hranu koja im omogućava da spremaju jela na osnovu onoga što je tog dana uzeto sa farme i jelovnike svakodnevno menjaju.

Ocean House je hotel sa 5 Diamond AAA i član je Relais & Chateaux.

Ocean House se nalazi samo 8 km od Watch Hill, RI, tako da gosti hotela Weekapaug Inn mogu uživati u svim sadržajima u odmaralištu, uključujući pet restorana, privatnu plažu, jedrenje, spa i ostalo.

The Watch Hill Inn je otvoren u leto 2014. godine. Smešten je u centru grada Watch Hill, Rhode Island.

 

 

 


  
3 meseca
18 - 28+ Age
 • Program
 • Odlazak
  Beograd, Srbija
 • Datum odlaska
  Maj/Jun
 • Datum povratka
  Avgust/Septembar
 • Dress Code
  Da
 • Uključeno
  Smeštaj
  Transfer
  Uniforma
 • Nije uključeno
  Obroci

Tour Location

Ocean House & Weekapaug Inn, Watch Hill & Weekapaug, RI

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money

Call Now Button