Za 30 godina poslovanja, postali smo jedna od vodećih agencija u regionu za programe obrazovnog turizma. Ponosimo se činjenicom da smo u ovom delu Evrope, prvi započeli sa realizacijom programa Work & Travel USA.

Najnovije vesti

Pratite nas

Newport Harbor Corp., Newport Rhode Island

separator
Trajanje 3-4 meseca
Spusti dole

Newport Harbor Corp., Newport Rhode Island

per person

U okviru ove kompanije posluju tri objekta Newport Restaurant Group, Castle Hill Inn i Papa Razzi Trattoria, a pozicije koje su na raspolaganju za sva tri objekta su Busser, Housekeeper, Food Runner, Cocktail Server, Bar back, Catering Server. Satnice se krecu od $3.89 do $12, u zavisnosti od toga koja pozicija je u pitanju i da li uključuje bakšiš.

Smeštaj je obezbeđen i plaća se 100$ nedeljno. Transport i obroci nisu obezbeđeni.

Dušan je radio za ovog poslodavca. Pogledaj njegovo iskustvo!

Osnovana 1925. godine, Newport Harbor Corporation (NHC) počela je sa prodajom benzina za tad novu gradsku autobusku liniju. Tokom godina,  kompanija se razvila u svetsku ugostiteljsku kompaniju, gradeći impresivan portfelj nagrađivanih hotela, restorana i posebnih događaja širom države Rhode Island i Massachusetts.

Korporacija Newport Harbor je dugogodišnji simbol kvaliteta u kulinarskoj i ugostiteljskoj trgovini. NHC i dalje teži savršenstvu u svetu ugostiteljstva. Kompanija je u vlasništvu zaposlenih, koje karakteriše energična sinergija uz uvažavanje inovativnih ideja i autentičnosti kako bi kompanija ostala lider u industriji.

3-4 meseca
18 - 28+ Age
 • Program
 • Odlazak
  Beograd, Srbija
 • Datum odlaska
  Maj/Jun
 • Datum povratka
  Septembar
 • Dress Code
  Da
 • Uključeno
  Smeštaj
  Uniforma
 • Nije uključeno
  Obroci
  Transfer

Tour Location

Newport Rhode Island

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money

Call Now Button