Za 30 godina poslovanja, postali smo jedna od vodećih agencija u regionu za programe obrazovnog turizma. Ponosimo se činjenicom da smo u ovom delu Evrope, prvi započeli sa realizacijom programa Work & Travel USA.

Najnovije vesti

Pratite nas

Margaritaville, Pigeon Forge, TN

separator
Trajanje 3 meseca
Spusti dole

Margaritaville, Pigeon Forge, TN

per person

Hotel sa 5 zvezdica u Tenesiju. Pozicije koje se nude su: Front desk, Pool Attendant, Bus Person, Housekeeping, Bell Service and Cooks. Satnica za sve pozicije je 10$, osim za Bell Service koji imaju 5.50$+tips. Smeštaj je obezbeđen, i plaća se 100$ nedeljno.

Hotel Mergaritaville ima otvoren bazen, pruža besplatan WiFi, dve stanice za punjenje električnih automobila na licu mesta.

Sobe imaju balkone, kuhinja je opremljena mikrotalasnom pećnicom i frižiderom, dok kupatila imaju tuš, kadu ili spa kadu. U udobnim sobama se nalazi TV i kamin.

U hotelu Margaritaville Island nude se brojni sadržaji, uključujući restoran, bar, dnevni bar i fitnes centar. Na raspolaganju je recepcija od 24 sata, a obezbeđeno je i besplatno parkiranje. Privatne kabine dostupne su za iznajmljivanje kod bazena na krovu.

U blizini su sledeće atrakcije: The Comedy Barn (320 m), Country Tonite Theatre (2,2 km) i Old Mill (2,6 km).

Aerodrom McGhee Tyson je udaljen 52,2 km od hotela.

Ovaj objekat takođe ima jednu od najbolje ocenjenih lokacija u Pigeon Forge-u!

Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je 9,4 za izlet za dve osobe.

Hotel Mergaritaville je ocenjen kao najbolje mesto u Pigeon Forge jer gosti dobijaju više za svoj novac u poređenju s drugim objektima u ovom gradu.

 

3 meseca
18 - 28+ Age
  • Program
  • Odlazak
    Beograd / Margaritaville, Pigeon Forge, TN
  • Datum odlaska
    Maj
  • Datum povratka
    Avgust

Tour Location

Margaritaville, Pigeon Forge, TN

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money

Call Now Button