Za 30 godina poslovanja, postali smo jedna od vodećih agencija u regionu za programe obrazovnog turizma. Ponosimo se činjenicom da smo u ovom delu Evrope, prvi započeli sa realizacijom programa Work & Travel USA.

Najnovije vesti

Pratite nas

Engleska – Brajton – dve nedelje (9-15god)

separator
Trajanje 2 nedelje
Spusti dole

Engleska – Brajton – dve nedelje (9-15god)

per person

ENGLESKA-BRAJTON 2019

Odlazak 30.jun, 7.jul, 14.jul, 21.jul, 28.jul 2019

(14 noćenja)

Brighton je popularno turističko mesto u Engleskoj na južnoj obali ostrva. Od Londona je udaljen 88km tj.sat vremena vožnje.Omiljena je destinacija učenika raznih zemalja koji dolaze da usavrše svoje znanje engleskog jezika i steknu nova prijateljstva kroz svakodnevno druženje u učionici i van nje. Grad je prepoznatljiv po svojoj arhitekturi, kulturnim nasleđem a u samom centru se nalazi veliki broj restorana, kafića, prodavnica i butika. Brighton je pored turista omiljeno mesto i samih Engleza. Posebno je poznat po čuvenom Royal Pavillion-u kao i Brighton Pier-u. U prošlosti je Brighton bio malo ribarsko mesto a danas ga Englezi zovu „London by the sea“. Duge šetnje po plaži, posete znamenitosti grada, druženje sa Englezima i učenicima drugih zemalja učiniće svakom tinejdzeru nezaboravan boravak.

Brighton College

Osnovan  je 1845.god. i pored engleske tradicije, istorijskog nasleđa i atraktivnosti ovaj koledz se nalazi na fenomenalnoj lokaciji i veoma bezbednom mestu gde se pešice vrlo brzo stiže do centra grada i šetališta.

U sklopu škole se nalazi i sam smeštaj (Residence) tako da se nastava, ishrana, boravak kao i mnoge sportske i zabavne aktivnosti dešavaju u okviru samog  kompleka. Sadržaji van nastave su veoma raznoliki jer koledz ima u svom posedu zatvoreni bazen, teniske terene, sportsku salu ,terene za razne sportove, pozorišnu i bioskopsku  salu,  prostoriju za TV i društvene igre.

Nastava

20 časova nastave eng. jezika nedeljno od ponedeljka do petka. Čas u trajanju od 90 min.  Nastava se održava u prepodnevnim i popodnevnim časovima. Kurs je osmišljen tako da ucenje jezika bude prilagođeno potrebama pojedinca i predstavlja idealnu kombinaciju učenja, zabave i odmora. Učenje je interaktivno i akcenat je na komunikaciji. Pre početka kursa obavezno je testiranje i u zavisnosti od znanja jezika raspoređuju se u jedan od 6 nivoa. Grupe su od po max 15 učenika. Po uspešno završenom kursu svaki učenik dobija sertifikat.

Smeštaj

Residence smeštaj – nalazi se u okviru Brighton College-a tj. u sklopu škole. Sobe su uglavnom dvokrevetne i trokrevetne. Kupatilo je zajedničko za nekoliko soba i moderno su opremljena. Soba se može deliti i sa učenicima drugih zemalja koji takođe pohađaju kurs jezika. Ishrana je na bazi punog pansiona. Tokom celodnevnih ekskurzija učenici dobijaju lunch pakete.

Datum polaska:  30.jun, 7.jul, 14.jul, 21.jul, 28.jul 2019

Cena

Cena programa za dve nedelje:  8000 din + 1768 GBP   (14.nocenja)

U cenu programa su uključene sledeće usluge:

 • Kurs jezika 20 časova nedeljno
 • Placement test i Exit test
 • Udzbenici i ostali materijal za praćenje nastave
 • Smeštaj i ishrana na bazi punog pansiona (14 noćenja)
 • Jedna celodnevna i jedna poludnevna ekskurzija nedeljno
 • Zdravstveno osiguranje
 • Sportske i zabavne aktivnosti
 • Večernja druženja
 • Profesor-pedagog u pratnji grupe
 • Supervizija i nadzor 24/7
 • Sertifikat po uspešno završenom kursu
 • Transfer od i do aerodroma u Velikoj Britaniji (LHR)
2 nedelje
9 - 15+ Age
 • Odlazak
  Beograd / Engleska – Brajton

Tour Location

Брајтон

Leave a Reply

Accommodation
Meals
Overall
Transport
Value for Money

Call Now Button