O Programu

W&T brosura 2018

Program Work & Travel USA je program međunarodne kulturne razmene – Exchange Visitor Program. Ovaj program pruža mogućnost studentima iz čitavog sveta da, tokom leta, borave u SAD, upoznaju različite kulture, američki način života, steknu nove prijatelje i usavrše engleski jezik. Kako bi obezbedili finansijska sredstva za boravak u Americi, učesnici programa rade kod poslodavaca iz SAD, studentske poslove iz oblasti turizma, ugostiteljstva, trgovine i sl.

O NAMA

TRADICIJA – Postojimo i poslujemo više od 25 godina. Prvi smo u Ex-YU regionu počeli sa realizacijom W&T programa. Dugogodišnje iskustvo i veliki broj učesnika (više od 11.000), kao i lično iskustvo zaposlenih (koji su i sami bili učesnici programa kulturne razmene) predstavljaju garanciju više u pogledu kvaliteta i sigurnosti.

KVALITET – Veliki izbor radnih ponuda širom SAD, provereni Sponzori i poslodavci. Agencija ima licencu za organizovanje turističkih putovanja (OTP br.423/2010) i članica je YUTA-e (Nacionalnog udruženja turističkih agencija) i međunarodnih organizacija koje okupljaju agencije specijalizovane za omladinski turizam i programe međunarodne kulturne razmene (IAPA, ICEF i sl.).

SIGURNOST – Sarađujemo isključivo sa proverenim agencijama, koje kao članice strukovnih organizacija, prilikom realizacije programa, primenjuju odgovarajuće standarde.

POVERENJE – Brojni studenti nam godinama ukazuju svoje poverenje putujući, posredstvom naše agencije širom sveta kao učesnici različitih programa kulturne razmene. Mi se, sa svoje strane, trudimo da im putovanja ostanu u što lepšoj uspomeni.

NAŠI PARTNERI

Sponzor organizacije iz SAD koje su organizatori programa W&T USA. Organizacije sa kojima sarađujemo poseduju licencu američke vlade za organizovanje programa kulturne razmene.

Agencija Narom Travel iz Makedonije, u saradnji sa kojom dugi niz godina, šaljemo studente na program W&T USA.

USLOVI  ZA UČEŠĆE NA PROGRAMU

Pravo učešća na programu W&T USA imaju isključivo STUDENTI, sa uredno overenim semestrom, koji redovno polažu ispite i ispunjavaju sledeće uslove:

– imaju između 18 i 28 godina starosti

– govore engleski jezik u meri potrebnoj za sporazumevanje

– tolerantni, fleksibilni, odgovorni, savesni, vredni…