O nama

Agencija Karavan travel je osnovana je 1990. godine u Beogradu i danas je jedna od vodećih agencija specijalizovanih za programe međunarodne kulturne razmene učenika i studenata.

Pored programa namenjenih mlađoj populaciji, agencija se bavi i organizovanjem  individualnih putovanja u zemlji i inostranstvu, prodajom avio karata i putnog zdravstvenog osiguranja.

Dobru poziciju na tržištu obezbedili smo zahvaljujući kvalitetu usluga, dugoj tradiciji, sigurnosti poslovanja i poverenju putnika.

Agencija Karavan travel je licencirana za organizovanje  turističkih putovanja (br. licence OTP 423/2010),  članica je YUTA-e (Nacionalnog udruženja truističkih agencija) i međunarodnih organizacija  IATA, ICEF i IAPA (kao prva agencija iz Srbije koja je postala njena članica).

U realizaciji programa međunarodne kulturne razmene, sarađujemo sa brojnim agencijama širom sveta. Naše partnere pažljivo biramo. To su proverene organizacije koje pri realizaciji programa primenjuju odgovarajuće standarde kvaliteta.

Do sada smo u svet, na programe razmene, poslali preko 11 000 mladih. Poverenje koje nam studenti ukazuju, putujući posredstvom naše agencije, trudimo se da maksimalno opravdamo, trudeći se da im putovanja ostanu u što lepšoj uspomeni. Lična iskustva zaposlenih u agenciji, koji su I sami bili učesnici programa razmene, predstavlja garanciju više u pogledu kvaliteta i sigurnosti.

Naš avio sektor je u moćugnosti da vam, u saradnji sa avio kompanijama, obezbedi  avio karte po najpovoljnijim uslovima i najnižim cenama, za sve svetske destinacije.

Ukoliko želite, obezbedićemo vam i odgovarajući smestaj u hotelima različitih kategorija, kao i putno zdravstveno osiguranje.

U svakom trenutku smo spremni da ispratimo svaki vaš zahtev, kako za pojedinačno, tako i za grupno putovanje.
Pored naših prodajnih mesta (u Beogradu, Novom Sadu i Banja Luci) veliku podršku imamo od strane pouzdanih subagenata širom Srbije, Makedonije, BiH i Crne Gore.